Cristel Zwart Random Creatives

Cristel Zwart | Co – Founder

Mijn persoonlijke toverwoord is ‘doorgronden’. Cristel Zwart Random Creatives
Doorgronden van organisaties en ondernemers. Van je daadwerkelijke doel én vraag. Het doorgronden om tot de essentie te komen is mijn toepassing van creativiteit.

Als koppige optimist leg ik je het vuur aan de schenen om tot de kern te komen. Want daar zit de kracht én het plezier. Daar zit het vuurtje dat tot beweging aanzet.

Van jongs af aan ben ik al bezig met oplossingen bedenken. Op mijn allereerste c.v. stond al dat problemen er zijn om opgelost te worden. Nadenken over hoe ik op een creatieve manier met vragen en probleemstellingen om kan gaan, zit in mijn natuur.

Ik begon mijn creatieve carrière met het designen van logo’s’ en huisstijlen wat ik heb uitgebreid tot het vak van art director, waar ik me meer bezig kon houden met het creatieve denkproces. Daarna maakte ik de stap naar conceptontwikkeling van zakelijke events. Na 6 jaar was het tijd was om me los te maken van het werken voor 1 bedrijf, in 1 branche voor 1 communicatiemiddel. Creativiteit kent namelijk geen grenzen en houdt niet op bij een bepaald product, merk of branche.

Daarom was het zo gaaf om samen met Paul, oud-collega en brainstorm maatje, Random Creatives te beginnen. Geen beperkingen, geen grenzen. Gewoon daar onze creatieve talenten brengen waar het nodig is. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, maar zo voelt het niet. Want elke keer als we ergens naar buiten lopen met een gave vraag of opdracht knijpen we nog steeds in elkaars armen of we dit niet dromen. cristel